Skip to main content

Surfen in het
buitenland

Ontdek 's werelds beste golven in Australië, verken de warme kusten van Zuid-Afrika, ervaar het surfparadijs in Indonesië & Sri Lanka, of combineer surfen met Spaans leren in Latijns-Amerika. Ontdek deze opwindende surfbestemmingen en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op de golven.

Surfen in het Buitenland: Van Australie tot
Afrika, trotseer de ultieme Golven & Avonturen

Australie: Surfen op ’s werelds beste golven

Australië staat bekend om zijn wereldberoemde surfspots, waar je kunt genieten van de allerbeste golven ter wereld. Surfen is diep geworteld in de Australische cultuur en je kunt deze sport op vrijwel elk strand beoefenen. Langs de prachtige kustlijn van Australië vind je de beste surfscholen, waar je in slechts enkele dagen de basis van het surfen onder de knie kunt krijgen. Na een intensieve surfcursus van een week zul je al aanzienlijke vooruitgang boeken. Als je al enige ervaring hebt met surfen, kun je zelfs binnen drie maanden je Level 1 Surfinstructeur diploma behalen. Hiermee kun je zowel in je thuisland als in Australië aan de slag als surfinstructeur.

Zuid-Afrika: Surfavontuur aan de warme kusten

Als je voor de eerste keer wilt gaan surfen of je bestaande surfskills wilt verbeteren, overweeg dan een surfkamp in het adembenemende Zuid-Afrika. Begin nu al met het plannen van je volgende surfavontuur! Met zeewater temperaturen die nooit onder de 15 °C zakken, biedt Zuid-Afrika uitstekende golven voor surfers van alle niveaus. Bovendien kun je hier genieten van boeiende culturen, diverse landschappen, rijke geschiedenis, verrukkelijk eten en een scala aan adrenaline-activiteiten. Dit alles maakt surfvakanties in Zuid-Afrika tot een onvergetelijke ervaring.

Indonesie & Sri Lanka: Surfen in paradijs

Wie droomt er nu niet van om op een surfplank te staan aan de prachtige stranden van Bali of Sri Lanka? De fantastische golven, het kristalheldere water, de witte zandstranden en de weelderige tropische omgeving maken je surfvakantie hier tot een waar paradijs. Bali herbergt wereldberoemde surflocaties waar zowel beginners als gevorderde surfers aan hun trekken komen. Of je nu wilt leren surfen of al ervaring hebt en gewoon wilt genieten van een surfvakantie in Azië, deze bestemmingen zijn perfect voor beide.

Costa Rica, Mexico & Ecuador: Surf en Spaans in Latijns-Amerika

Een geweldige combinatie van surfen en Spaans leren vind je in het prachtige Latijns-Amerika! Aan de adembenemende kusten van Costa Rica, Mexico en Ecuador kun je de kunst van het surfen onder de knie krijgen met begeleiding van ervaren surfinstructeurs. Wat deze bestemmingen extra bijzonder maakt, is dat je tijdens de theorielessen Spaans leert en dit direct in de praktijk kunt brengen tijdens de surflessen. Een unieke ervaring!

Australie

Leer het surfen van de beste surfleraren in Australië..

Latijns-Amerika

Naast de surf cursus, leer je hier ook de Spaanse taal..

Azie

Niet alleen Bali, maar ook surfen in het paradijselijke Sri Lanka..

Afrika

Surflessen aan het strand van Jeffreys Bay in Zuid-Afrika..