Skip to main content

Surfen

Surfen in het buitenland aan de mooiste stranden is iets wat veel reizigers graag willen doen. Ben jij ook een sportieveling die graag het surfen wilt leren? Bekijk dan de surfvakanties in Australië, Bali, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Costa Rica, Mexico en Ecuador..

Tropische surfvakanties

Volg surflessen aan de mooiste tropische stranden

Australië

In Australië kun je genieten van de beste golven ter wereld. Surfen hoort bij Australië, het is een sport die je op ieder strand terug kunt vinden. Bij de beste surfscholen langs de Australische kust, kun jij al in een paar dagen je prima redden op een surfboard en na een surfcursus van een week kun je al heel wat meer. Heb je al ervaring met surfen? Dan kun je binnen drie maanden je diploma level 1 surf instructeur halen, zodat je thuis of in Australië aan de slag kunt als surfleraar.

Zuid-Afrika

Als je het surfen voor de eerste keer wilt proberen of je bestaande surfvaardigheden wilt verbeteren, bekijk dan de te gekke surfkampen in Zuid-Afrika. Begin alvast maar met plannen van je volgende surfvakantie! Met zeetemperaturen die nooit onder de 15 °C komen, uitstekende golven voor alle surfniveaus, opwindende culturen, diverse landschappen, rijke geschiedenissen, heerlijk eten en elke adrenaline-activiteit die je maar kunt bedenken, dit hebben de surfvakanties in Zuid-Afrika allemaal.

Indonesië & Sri Lanka

Op een surfboard dobberen bij de mooiste stranden van Bali of Sri Lanka, wie wil dat nu niet? De geweldige golven, het helderblauwe water, de witte stranden en de tropische omgeving maken jouw surf vakantie tot een paradijselijk verblijf. Bali beschikt over wereldberoemde surf locaties waar zowel beginners als gevorderden hun hart kunnen ophalen. Je kunt niet alleen op Bali surfles volgen, maar ook op Lombok en Sri Lanka. Wil jij leren surfen of ben je er juist al een kei in en wil je puur genieten van een surfvakantie in Azië? In beide gevallen zit je hier goed.

Costa Rica, Mexico & Ecuador

Spaans leren en surfen is een geweldige combinatie. En deze combinatie vind je in Latijns-Amerika! Aan het geweldige stranden van Costa Rica, Mexico en Ecuador leer je het surfen van de beste surfleraren. Het Spaans wat je tijdens de theorielessen leert, kun je in de praktijk brengen tijdens de surflessen. Super tof toch! Zorg er natuurlijk ook voor dat je tijdens de surftrips goed verzekerd bent. Met de reisverzekeringen van Allianz kun je met een gerust hart op reis.

Australie

Leer het surfen van de beste surfleraren in Australië..

Latijns-Amerika

Naast de surf cursus, leer je hier ook de Spaanse taal..

Azie

Niet alleen Bali, maar ook surfen op Lombok en Sri Lanka..

Afrika

Surflessen aan het strand van Jeffreys Bay in Zuid-Afrika..