Skip to main content

Japan Adventure Groepsreis

2495,-
Tokyo
Kyoto
13 dagen

Reis met een groep
jongeren door Japan

Ben je klaar om Konnichiwa tegen Japan te zeggen? Ga dan mee met de 13-daagse Japan Adventure jongerenreis! Japan staat beroemd om futuristische steden, oude tradities, heerlijk eten en buitengewone natuurlijke schoonheid. Tijdens de Japan Adventure groepsreis komen al je zintuigen tot leven!

In deze 13 dagen breng je een bezoek aan Tokyo, Nagano, Hakone, Osaka, Koyasan en Kyoto. Je leert sushi rollen, een zwaard gebruiken als een Samurai, wordt verliefd op betoverde kastelen en breng je de nacht door in het gezelschap van monniken in een 1000 jaar oude boeddhistische tempel. Oh….en hebben we al gezegd dat je dit allemaal zult doen met een professionele groepsleider en een geweldige groep nieuwe vrienden? De reis van je leven wordt nu nog beter!

Ben je meer op zoek naar een reis door Bali of Thailand? Check dan de pagina Jongerenreizen in Azië voor leuke groepsreizen voor jongeren.

Inclusief

 • 12 overnachtingen
 • 12x ontbijt
 • 1x lunch
 • 3x diner
 • Transport
 • Professionele gidsen
 • Leuke mede-reisgenoten
 • Reisadvies
 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Exclusief

 • Vliegveld ophaalservice
 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Overige maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven

Hoogtepunten

 • Nachtleven van Tokyo ontdekken
 • Tokyo City Tour
 • Traditionele Japanse accommodatie
 • Eeuwenoude heilige tempels
 • Lokale vis markt
 • Sushi maken
 • Sake proeven en brouwerij
 • Jigokudani sneeuwapen
 • Nationale Park Shiga Kogen
 • Lake Ashi Cruise op een piratenschip
 • Mount Fuji uitkijkpunt met de kabelbaan
 • Bezoek een kasteel in Osaka
 • Overnachting in een Boeddhistische tempel
 • Tempel meditatie en een nachtwandeling
 • Ochtendgebed en vuurceremonie
 • Arishiyama bamboe bos
 • Kinkakuji gouden paviljoen tempel
 • Fushimi Inari tempel
 • Samurai Experience

Reisschema

Dag 1 - Aankomst In Tokyo

Vandaag wordt je opgehaald van het vliegveld en naar de accommodatie in Tokyo gebracht. Rust even goed uit, voordat je ’s avonds de groep en stafleden ontmoet.

Dag 2 - Tokyo City Tour & Nachtleven

Na het ontbijt bezoeken we met de groep de Senso-ji tempel, voordat we door reizen naar de adembenemende Meji Shrine. Daarna is het tijd om de kleurrijke Harajuka en de iconisch Shibuya Crossing te verkennen. ’s Avonds ervaren we de eigenzinnige pittoreske restaurantjes en bars in Shinjuku.

Dag 3 - Vismarkt, Leer Sushi Maken & Arcade

Vandaag ontdekken we de beroemde en goede georganiseerde vismarkt Tsukiji. Na deze leuke ervaring leren we van een lokale sushi master eigen sushi rollen. Vanavond wordt echt te gek, want we gaan naar Akihabara voor de klassieke arcade games en de Japanse foto cabines.

Dag 4 - Nagano, Sake Proeven & Brouwerij Bezoeken

We stappen in de ochtend aan boord van de ”Shinkansen”, en met deze beroemde bullet train en reizen we dwars door het platteland met meer dan 320 kilometer per uur. Als we in Nagano aankomen bezoeken we een sake brouwerij, en gaan we het natuurlijk ook proeven. Daarna settelen we ons in het Ryokan Hostel, waar je in Japanse style zult overnachten op een traditionele tatami mat en futon beddengoed.

Dag 5 - Sneeuwapen & Shiga Kogen

Vandaag vertrekken we naar de bergen om de lokale sneeuwapen te ontmoeten in de warmwaterbronnen.  Daarna is het tijd om de bossen en meren van Shiga Kogen National Park te verkennen. Shiga Kogen is het gehele jaar prachtig en kun je dus 365 dagen per jaar bezoeken.

Dag 6 - Nagano & Hakone

We laten Nagano achter ons en vertrekken met de bullet train naar het prachtige Hakone. Dit is namelijk een beroemde plek in Japan, want hier heb je de mooiste uitkijkpunten op de wereldberoemde Mount Fuji.

Dag 7 - Hakone Verkennen

We gaan in de ochtend deze prachtige regio verkennen met een piratenschip en kabelbaan, waar je op een goede dag een prachtig uitzicht hebt op Mount Fuji. Daarna reizen we door naar Osaka, waar we gaan dineren in de gezellige Dotonbori kanaal regio. Ook gaan we hier het aparte neon nachtleven ontdekken!

Dag 8 - osaka Kasteel

Ga in de ochtend relaxen of winkelen in Osaka. Daarna is het tijd om de adembenemende Osaka kasteel te bewonderen. Dit kasteel is 400 jaar geleden gebouwd en nog steeds in een fantastische staat. Hier leer je meer over de Japanse geschiedenis en de eeuwenoude krijgers, de samurai.

Dag 9 - Koyasan Boeddhistische Tempel

Vandaag gaan we terug de bergen in voor een fantastische ervaring. We verblijven voor een nacht in een 1000 jaar oude Boeddhistische tempel in Koyasan. Je leert hier meer over de meditatie van de monniken, maken een avondwandeling bij de grootste begraafplaats in Japan en er wordt een traditionele maaltijd geserveerd.

Dag 10 - Koyasan

We staan vandaag vroeg op voor een onvergetelijke ervaring. We gaan namelijk kijken naar het ochtendgebed en de vuurceremonie van de monniken. Daarna reizen we door naar Kyoto om in de stad te dineren en een drankje te doen.

Dag 11 - Bamboe Bos & Gouden Paviljoen

Zorg dat je telefoon is opgeladen vandaag! We starten eerst met de beroemde Bamboe bos Arashiyama, waar veel Instagram foto’s worden gemaakt. Daar gaan we door naar het prachtige Gouden Paviljoen, een tempel volledig bedekt met goud. We eindigen deze dag in Gion, thuisbasis van de mooie en mysterieuze Geishas.

Dag 12 - Fushimi-Inari & Samurai ervaring

De eindeloze brede Torii Gates van Fushimi-Inari wachten vandaag op ons. Vanmiddag leren we van een sensei hoe je een traditionele zwaard moet gebruiken. Ervaar het gebruik van deze wapens tijdens het in stukjes hakken van bamboe.

Dag 13 - Afscheid Nemen

Na het ontbijt checken we uit en nemen we helaas afscheid van elkaar. De groepsleider staat voor je klaar om je tips en advies te geven over je vervolg- of terugreis.

Extra informatie

Ondersteuning

Voordat je vertrekt naar het prachtige Japan, zorgen wij dat alles van A tot Z geregeld is. Tijdens de Japan Adventure jongerenreis kun je bij problemen of vragen terecht bij de groepsleider. Het Oak Travel staat natuurlijk ook 7 dagen per week voor je klaar via whatsapp of e-mail.

Maaltijden

Er zijn maaltijden inbegrepen tijdens de jongerenreis, zoals elke ochtend ontbijt, een lunch en 3 keer een diner. De overige maaltijden in Japan zijn voor eigen rekening. Als je uiteten gaat in Japan, ben je ongeveer hetzelfde kwijt als in Nederland.

Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van deze Japan Adventure jongeren groepsreis.

Toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan de Japan Adventure groepsreis als je 18 jaar of ouder bent. Ben je 17 jaar en wil je toch deelnemen aan deze jongerenreis, neem dan contact met ons op.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Accommodatie

Alle accommodaties zijn zorgvuldig uitgekozen en allemaal voorzien met de belangrijkste basisfaciliteiten. Je deelt een kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht.

– 3 nachten Tokyo – tweepersoonskamer
– 2 nachten Nagano – vierpersoons traditionele ryokan
– 1 nacht Hakone – twee-, drie- of vierpersoonskamer
– 2 nachten Osaka – tweepersoonskamer
– 1 nacht Koyasan – vierpersoons boeddhistisch tempelverblijf
– 3 nachten Kyoto – tweepersoonskamer

Mede-reisgenoten

Tijdens de Japan Adventure groepsreis gaan er maximaal 18 andere internationale reizigers mee. Je reisgenoten komen voornamelijk uit Europa en Noord-Amerika. Je maakt snel vrienden tijdens deze jongerenreis, zodat je misschien aan het einde van de reis met een nieuwe vriend(in) verder kan reizen.

Reisverzekering & Visum

Als je niet voor verrassingen wilt staan tijdens je reis door Japan, dan is een goede reisvoorbereiding van belang. Het is erg belangrijk dat je over een goede reisverzekering beschikt, en ga na of je een visum nodig hebt. Check onze pagina Reisvoorbereiding Azië voor meer informatie.

Stel je vraag aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een vraag? WhatsApp dan met ons via +31(0)6 4300 7911

Plan een belafspraak in met onze professionele reisexpert Joey

Stuur je vraag over deze reis naar info@oaktravel.nl

Ik ga op reis, maar wat neem ik mee...?!

Je hebt besloten om de sprong te wagen naar een verre bestemming en je reis staat voor de deur… Supertof natuurlijk, maar wat nu?

Of je nu van plan bent om te surfen, vrijwilligerswerk te doen, te werken of gewoon gaat backpacken in het buitenland. Elke verre reis kun je het beste van tevoren goed plannen en daarom is een inpaklijst ontzettend handig tijdens je reisvoorbereiding.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontdek
onze handige inpaklijst en Facebook Groep!