Camper huren

Maak een roadtrip met de camper door Australië, Noord-Amerika of Nieuw-Zeeland...

Australië
Bekijk Campers

Van budget tot luxe motorhome

Een camper huren in Australië is een geweldige manier om dit prachtige land te leren kennen. Met een camper kom je op de mooiste plekken van Australië, kun je grote afstanden afleggen, ben je niet afhankelijk en geniet je van je vrijheid. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een camper huren in Australië echt mogelijk voor ieder budget. Zoek jij een één- tot tweepersoons camper tegen een budget prijs of ga je voor een luxe 4WD motorhome? Waar je ook voor kiest, jouw camper reis in Australië wordt de reis van je leven! Vraag nu de meest voordelige offerte aan die aansluit op jouw wensen en informeer naar de mogelijkheden rondom verzekering.

Noord-Amerika
Bekijk Campers

Ga voor compact, luxe of 4WD

Een camper huren in Noord Amerika is de beste manier om jouw ultieme reis te maken door dit prachtige continent. In Amerika en Canada is alles mogelijk, zeker als je met een camper reist. Er valt hier zo veel te ontdekken en doen dat je een eindeloze reis zou kunnen maken. Reizen met een camper door Amerika en Canada is dan ook echt “living the dream” en ontzettend populair. Wil je graag de natuur ontdekken, relaxen, wandelen surfen of skiën? Het kan hier allemaal en zeker als je beschikt over een camper. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor campers. Of je nu alleen reist, met vrienden of met een gezin, wij hebben altijd een camper die bij je past. Kies je de compacte budget camper ga je liever op reis met een luxe ingerichte motorhome die van alles is voorzien? Misschien maak je het liefst een trip met een 4WD, waarmee je ook off-road kunt  rijden.

Nieuw-Zeeland
Bekijk Campers

In vrijheid Nieuw-Zeeland verkennen

Met campers en buspassen kun je Nieuw-Zeeland op een perfecte manier verkennen want in beide gevallen heb je volledige vrijheid en kun je je reis op je eigen tempo inplannen. Kies je voor het huren van een camper, dan kun je overal kamperen, zelfs in de vrije natuur als je de juiste camper kiest. Campers zijn verkrijgbaar voor ieder budget, ook voor één of twee personen. Ga je liever met de bus? Met een buspas hoef je zelf niet te rijden en kun je net zo goed genieten van de leukste activiteiten en overnachtingen. Met een buspas kun je bovendien overal komen, van het uiterste Noorden tot het zuidelijkste puntje. Wil jij het Noordereiland verkennen, het Zuidereiland of allebei? Met campers en buspassen lukt dat perfect. Maak je keuze uit alle mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte.