Skip to main content

Camper Huren

Een camper huren in het buitenland geeft je alle vrijheid om het beste van Australië, Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland te ontdekken. Naar iedere wens is een camper beschikbaar, van budget campers tot luxe motorhomes. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

Ontdek de mooiste routes met

een camperreis in het buitenland

Een camper huren in Australië is een geweldige manier om dit prachtige land te leren kennen. Met een camper kom je op de mooiste plekken van Australië, kun je grote afstanden afleggen, ben je niet afhankelijk en geniet je van de vrijheid. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een camper huren in Australië echt mogelijk voor ieder budget. Zoek jij een één- tot tweepersoons camper tegen een budget prijs of ga je voor een luxe 4WD motorhome? Waar je ook voor kiest, jouw camper reis in Australië wordt de reis van je leven!

Met een camper kun je op een perfecte manier Nieuw-Zeeland verkennen, want je hebt de volledige vrijheid en je kunt de reis op eigen tempo inplannen. Kies je voor het huren van een camper, dan kun je overal kamperen, zelfs in de vrije natuur als je de juiste camper kiest. Campers zijn verkrijgbaar voor ieder budget, van één tot 6 personen. Maak je keuze uit alle camper mogelijkheden!

Een camper huren in Noord-Amerika is de beste manier om jouw ultieme reis te maken door dit prachtige continent. In Amerika en Canada is alles mogelijk, zeker als je met een camper reist. Reizen met een camper door Amerika en Canada is dan ook echt een “living the dream” en ontzettend populair. Wil je graag de natuur ontdekken, relaxen, wandelen surfen of skiën? Het kan hier allemaal en zeker als je beschikt over een camper. Zorg ervoor dat je tijdens de camperreis goed verzekerd bent. Met de Nomad Insurance verzekering van SafetyWing, heb je een zorg- en reisverzekering in 1!

Australie

Bekijk hier de campervans in Australië..

Nieuw-Zeeland

Reis met de camper in vrijheid door Nieuw-Zeeland..

Noord-Amerika

Maak met een motorhome een roadtrip door Amerika en Canada..