Camper Huren

Bekijk HIER onze campers

Een camper huren in Noord Amerika

van compacte camper tot luxe motorhome

Een camper huren in Noord Amerika is de beste manier om jouw ultieme reis te maken door dit prachtige continent. In Amerika en Canada is alles mogelijk, zeker als je met een camper reist. Er valt hier zo veel te ontdekken en doen dat je een eindeloze reis zou kunnen maken. Reizen met een camper door Amerika en Canada is dan ook echt “living the dream” en ontzettend populair. Wil je graag de natuur ontdekken, relaxen, wandelen surfen of skiën? Het kan hier allemaal en zeker als je beschikt over een camper. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor campers. Of je nu alleen reist, met vrienden of met een gezin, wij hebben altijd een camper die bij je past. Kies je de compacte budget camper ga je liever op reis met een luxe ingerichte motorhome die van alles is voorzien? Misschien maak je het liefst een trip met een 4WD, waarmee je ook off-road kunt  rijden.

Wil je niet direct een camper huren in Noord Amerika en ga je liever (eerst) met een groepsreis naar Noord Amerika? Bekijk dan snel onze leuke jongerenreizen.

ESCAPE
SANTA CRUZ

2 Personen
Vanaf €32,-

 

Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

JUCY
TRAILBLAZER

2 – 4 Personen
Vanaf €35,-

 

Los Angeles – Las Vegas – San Francisco – Vancouver (CA)

TRAVELLERS
AUTOBARN HITOP

3 Personen
Vanaf €37,-

 

Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

ESCAPE
MAVERICKS

2 – 4 Personen
Vanaf €38,-

 

Alle Locaties Escape

TRAVELLERS
AUTOBARN KUGA

3 Personen
Vanaf €39,-

 

Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

ESCAPE
BIG SUR

2 – 4 Personen
Vanaf €42,-

 

Alle Locaties Escape

ESCAPE
NEWPORT

3 Personen
Vanaf €44,-

 

Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

APOLLO
US TOURER

2 Personen
Vanaf €47,-

 

Alle Locaties Apollo

ESCAPE
JEEP CAMPER 4WD

2 Personen
Vanaf €42,-

 

Denver – Salt Lake City

BRITZ
USA

4 Personen
Vanaf €65,-

 

Alle Locaties Britz

APOLLO
US PIONEER

4 Personen
Vanaf €69,-

 

Alle Locaties Apollo

APOLLO
US WANDERER

7 Personen
Vanaf €79,-

 

Alle Locaties Apollo

Een perfect passende camper

huren in Noord Amerika

Als je de ultieme camper reis wilt maken in Noord Amerika wil je natuurlijk wel kiezen voor een camper die helemaal aansluit op je behoeften. Daarom hebben wij verschillende soorten campers voor je op een rijtje gezet.

Wil jij je reisbudget vooral besteden aan geweldige activiteiten tijdens je trip in Noord Amerika en vind je het soort camper minder belangrijk? Kies dan voor een compacte camper zoals die van Jucy, Escape en Travellers Autobarn. Deze zijn perfect om een rondreis mee te maken en je te voorzien van een prima slaapplaats. Wil je tijdens je rondrit door Noord Amerika graag een luxe motorhome met een douche, toilet en ruim opgezette keuken? Kies dan voor een grote camper zoals die van Britz of Apollo. In deze motorhomes ben je voorzien van alle gemakken van thuis en kun je toch gaan en staan waar je wilt. Om extra ruimte te creëren is een aantal van deze campers voorzien van een “slide-out”. Handig als je met een klein gezin of een paar vrienden wilt reizen en ook wilt beschikken over een auto die je overal kunt parkeren.

Wil je een camper huren in Noord Amerika maar weet je nog niet precies welke route je wilt volgen of waar je wilt starten? Wij helpen je graag jouw ultieme reis te verwezenlijken en geven je graag tips en adviezen voor je reis. Natuurlijk kijken we dan gelijk welke camper het best past bij jouw wensen. Neem contact met ons op en wij verzorgen de meest voordelige offerte die aansluit op jouw wensen. Informeer gelijk naar de mogelijkheden voor verzekering!

Een camper huren in Noord Amerika

– de reisvoorbereiding

Of je nu met een jongerenreis van Oak Travel door de VS of Canada wilt reizen of met een camper die je via ons huurt, je hebt altijd een reisvergunning nodig. Voor de VS is dat de zogenaamde ESTA, voor Canada de eTA.

Met de ESTA (Electronic System for Travel Authorization) kun je maximaal 90 dagen in de VS rondreizen. Je paspoort dient dan wel geldig te zijn en ook je eventuele kinderen dienen een (eigen) geldig paspoort te hebben. Als je een ESTA aanvraagt moet je aan kunnen tonen dat je de VS ook weer zult verlaten. Daarom moet je beschikken over een vliegticket naar een land buiten de VS. Wil je graag werken of studeren tijdens je camperreis? Dan heb je niet genoeg aan een reisvergunning en dien je een visum aan te vragen. Ook als je langer wilt blijven dan 90 dagen is een visum verplicht. Dat kun je aanvragen bij het consulaat in Amsterdam (en niet bij de ambassade in Den Haag).

Wil je een camper huren om zowel de VS als Canada te bezoeken en start je de trip in de VS? Dan hoef je voor Canada geen aparte reisvergunning aan te vragen en volstaat een ESTA. Wil je echter alleen in Canada rondtrekken of start je in Canada? Dan dien je wel een eTA (electronic Travel Authorization) aan te vragen. Zowel de ESTA als de eTA kun je aanvragen via onze partner e-visums.