Camper Huren

Maak een roadtrip door Amerika en Canada

Camper huren in Noord-Amerika

Een camper huren in Noord-Amerika is de beste manier om jouw ultieme reis te maken door dit prachtige continent. In Amerika en Canada is alles mogelijk, zeker als je met een camper reist. Er valt hier zo veel te ontdekken en te doen dat je een eindeloze reis zou kunnen maken. Reizen met een camper door Amerika en Canada is dan ook echt “living the dream” en ontzettend populair. Wil je graag de natuur ontdekken, relaxen, wandelen surfen of skiën? Het kan hier allemaal en zeker als je beschikt over een camper. Of je nu alleen reist, met vrienden of met een gezin, wij hebben altijd een camper die bij je past. Kies je de compacte budget camper of ga je liever op reis met een luxe ingerichte motorhome die van alles is voorzien? Misschien maak je het liefst een trip met een 4WD, waarmee je ook off-road kunt  rijden.

Wil je niet direct een camper huren in Noord Amerika en ga je liever (eerst) met een groepsreis naar Noord-Amerika? Bekijk dan snel onze leuke jongerenreizen.

ESCAPE
SANTA CRUZ
2 Personen

Vanaf €32,-
Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

JUCY
TRAILBLAZER
2 – 4 Personen

Vanaf €35,-
Los Angeles – Las Vegas – San Francisco – Vancouver (CA)

TRAVELLERS
AUTOBARN HITOP
3 Personen

Vanaf €37,-
Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

ESCAPE
MAVERICKS
2 – 4 Personen

Vanaf €38,-
Alle Locaties Escape

TRAVELLERS
AUTOBARN KUGA
3 Personen

Vanaf €39,-
Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

ESCAPE
BIG SUR
2 – 4 Personen

Vanaf €42,-
Alle Locaties Escape

ESCAPE
NEWPORT
3 Personen

Vanaf €44,-
Los Angeles – Las Vegas – San Francisco

APOLLO
US TOURER
2 Personen

Vanaf €47,-
Alle Locaties Apollo

ESCAPE
JEEP CAMPER 4WD
2 Personen

Vanaf €49,-
Denver – Salt Lake City

BRITZ
USA
4 Personen

Vanaf €65,-
Alle Locaties Britz

APOLLO
US PIONEER
4 Personen

Vanaf €69,-
Alle Locaties Apollo

APOLLO
US WANDERER
7 Personen

Vanaf €79,-
Alle Locaties Apollo

Huur voor ieder budget

een camper in Amerika of Canada

Als je de ultieme camper reis wilt maken in Noord Amerika wil je natuurlijk wel kiezen voor een camper die helemaal aansluit op je behoeften. Daarom hebben wij verschillende soorten campers voor je op een rijtje gezet. Wil jij je reisbudget vooral besteden aan geweldige activiteiten tijdens je trip in Noord Amerika en vind je het soort camper minder belangrijk? Kies dan voor een compacte camper zoals die van Jucy, Escape en Travellers Autobarn. Deze zijn perfect om een rondreis mee te maken en je te voorzien van een prima slaapplaats. Wil je tijdens je rondrit door Noord Amerika graag een luxe motorhome met een douche, toilet en ruim opgezette keuken? Kies dan voor een grote camper zoals die van Britz of Apollo. In deze motorhomes ben je voorzien van alle gemakken van thuis en kun je toch gaan en staan waar je wilt. Om extra ruimte te creëren is een aantal van deze campers voorzien van een “slide-out”. Handig als je met een klein gezin of een paar vrienden wilt reizen, en ook wilt beschikken over een camper die je overal kunt parkeren.

Wil je een camper huren in Noord Amerika maar weet je nog niet precies welke route je wilt volgen of waar je wilt starten? Wij helpen je graag jouw ultieme reis te verwezenlijken en geven je graag tips en adviezen voor je reis. Natuurlijk kijken we dan gelijk welke camper het best past bij jouw wensen. Neem contact met ons op en wij verzorgen de meest voordelige offerte die aansluit op jouw wensen. Voor het aanvragen van ESTA visum voor Amerika, raden we het visumbureau e-visums.nl aan. Zij nemen al het papierwerk uit handen en zorgen voor snelle afhandeling.