Zuidoost-Azië

Explore de kleurrijke landen in Zuidoost-Azië

Wil jij gaan backpacken in Zuidoost-Azië? Dan bieden wij je geweldige mogelijkheden voor een once in a lifetime trip! Backpacken in Zuidoost-Azië betekent prachtige landen bezoeken met veel bezienswaardigheden en een overweldigende natuur. Thailand, Indonesië, Vietnam, de Filipijnen, Sri Lanka en Cambodja, stuk voor stuk bieden deze landen iets wat je nergens anders kunt vinden. Start jij je reis in het bruisende Bangkok of Manila of ga je liever eerst naar het prachtige Indonesische eiland Bali? Het Thaise Chiang Mai en El Nido op de Filipijnen zijn heerlijk relaxte oorden om je reis te starten en ook Sri Lanka en Vietnam worden steeds populairder door hun natuurschoon en cultuur. Waar je ook voor kiest, backpacken in Zuidoost-Azië is een avontuur dat je je hele leven niet meer vergeet!  Bekijk snel de vele mogelijkheden van backpacken in Zuidoost-Azië.

Surfen in Indonesië betekent een avontuur beleven in Zuidoost-Azië dat je niet snel zult vergeten. Indonesië beschikt over wereldberoemde surf locaties op Bali, Lombok, Nusa en Red Island. De witte stranden, het heldere water en natuurlijk de geweldige golven zorgen een geweldig surf avontuur voor zowel beginners als gevorderde surfers. Ben jij een echte surfer of wil je juist leren surfen in Indonesië dan kun je kiezen uit veel verschillende surftrips. Natuurlijk bezoek je tijdens je surf vakantie ook de mooiste bezienswaardigheden in Indonesië, zodat je het land beter leert kennen. Wil jij in Indonesië surfen op de beste golven van de wereld en ook de meest bijzondere plekken bezoeken met een leuke groep internationale reizigers? Dan zijn onze surf vakanties echt iets voor jou. Kies voor een surfkamp, ga eilandhoppen of onderga een surf adventure en geniet!

Reis samen met een groep jongeren door Zuidoost-Azië

BEKIJK DE GROEPSREIZEN
Busreizen

Stray buspassen zijn een perfect middel om een aantal bijzondere landen in Zuidoost-Azië te verkennen. Wil jij graag zelfstandig door Thailand, Vietnam, Cambodja en Laos reizen? Dan is een flexibele buspas van Stray een geweldige keuze. De buspassen zijn twaalf maanden geldig, je kunt zelf bepalen waar je in- of uitstapt en hoe lang je ergens blijft én er reist altijd een lokale reisgids mee. De buspassen zijn geldig per land, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een combinatie en een paar landen achter elkaar bezoeken. En je komt tijdens de busreizen van Stray op locaties waar niet veel toeristen komen en krijg je een waardevol inzicht in de lokale cultuur. Kies jij voor een Buspas Basis zonder extra’s of ga je voor een Buspas Plus inclusief overnachtingen, activiteiten en een aantal maaltijden? Lees er alles over op de Busreizen in Zuidoost-Azië pagina.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Thailand of Sri Lanka betekent werken met dieren zoals olifanten, makaken, gibbons, civetkatten, luipaarden, tijgers, beren, krokodillen en exotische vogels. Neem deel aan een vrijwilligersproject in Thailand en geef olifanten een heerlijke tijd na een hard leven in de houtindustrie. Observeer en volg olifanten in hun natuurlijke habitat in Sri Lanka en verzamel belangrijke informatie over dieren in het wild. Wi je graag dieren verzorgen? Dan is het wildlife opvangcentrum in Thailand wellicht echt iets voor jou. Voor welk vrijwilligerswerk je ook kiest, je hebt er gegarandeerd een geweldige tijd en je zorgt er bovendien voor dat deze organisaties kunnen blijven voortbestaan. Pak deze geweldige kans om te reizen en deel te nemen aan een bijzonder vrijwilligersproject en maak kennis met de cultuur van Thailand en Sri Lanka.