Skip to main content

Vietnam
Jongerenreizen

Verken de verborgen juweeltjes van Vietnam met onze jongerenreizen. Ontdek alles van Hanoi tot Ho Chi Minh, geniet van unieke activiteiten zoals krab-vissen en kooklessen, en verken de adembenemende Ha Long Bay. De groepsreizen bieden een avontuurlijke en cultureel verrijkende ervaring in een van Zuidoost-Azië's meest fascinerende landen, perfect voor zowel een korte vakantie als een tussenjaar.

Ontdek Vietnam: Jongerenreizen door
Mysterieuze Landschappen en Bruisende Steden

Vietnam is een van de meest mysterieuze en fascinerende bestemmingen in heel Zuidoost-Azië. Daarom is een jongeren groepreis door Vietnam een geweldige ervaring. Van steile kalkstenen kliffen en regenwoud tot bruisende steden ondergedompeld in geschiedenis. Vietnam zit vol met ongelooflijke verborgen juweeltjes, unieke activiteiten en adembenemende locaties.

Verken met een internationale groep jongeren de bruisende hoofdstad Hanoi, het magische landschap van Ha Long Bay en verblijf op je eigen privé-eiland. Ga krab-vissen met de lokale bevolking, snuif de fascinerende cultuur van Ho Chi Minh-stad in je op, leer traditionele gerechten koken en feest de hele nacht door. Maar dit zijn slechts enkele van de geweldige en onvergetelijke momenten die je zult hebben tijdens de jongerenreizen in Vietnam!

Deelnemen aan een groepsreis in Vietnam is een gaaf avontuur en de beste manier om het te ervaren. Of je nu op een korte vakantie bent, een tussenjaar hebt of iets daar tussenin, we laten je het beste van dit prachtige land zien met een groep ‘nieuwe vrienden’. Dus als je overweegt om in Vietnam te reizen, selecteer dan hieronder een jongerenreis om de verschillende reisroutes te bekijken. Wil je de groepsreis uitbreiden naar een ander land in Azië? Leer bijvoorbeeld het surfen op de Indonesische eilanden Bali en Lombok.

VIETNAM
INTRO
9 of 12 dagen

 

Hanoi » Ninh Binh »
Hoi An of Ho Chi Minh
vanaf 1045,-

VIETNAM
ULTIMATE
10 of 15 dagen

 

Hanoi » Ha Long Bay »
Hoi An of Ho Chi Minh
vanaf 1045,-

 

Verblijf in Stijl
VIETNAM
EXPLORER
12 of 15 dagen

 

Ho Chi Minh » Hoi An »
Hanoi » Sapa
vanaf 1365,-

VIETNAM &
CAMBODJA
21 dagen

 

Hanoi, Vietnam »
Siem Reap, Cambodja
2145,-

THAILAND &
VIETNAM
29 dagen

 

Bangkok » Chiang Mai
Hanoi » Ho Chi Minh
3095,-  2945,-

 

150,- Cyber Sale
ZUIDOOST-AZIE
ADVENTURE
30 dagen

 

Thailand » Cambodja »
Vietnam » Laos
2695,-

ZUIDOOST-AZIE
ULTIMATE
38 dagen

 

Thailand » Vietnam »
Cambodja
3795,-  3595,-

 

200,- Cyber Sale
ZUIDOOST-AZIE
DISCOVERY
50 dagen

 

Thailand » Cambodja »
Vietnam
5595,-  5195,-

 

400,- Cyber Sale
Waarom als solo reiziger aansluiten bij

een groepsreis door het veilige Vietnam

Vietnam is een van de mooiste, ondergewaardeerde bestemmingen voor individuele reizigers. Alleen reizen kan een beetje intimiderend zijn, vooral in Zuidoost-Azië, maar maak je geen zorgen! Door je aan te sluiten bij een jongerenreis is alles voor je geregeld, maar toch ben je individueel op reis. Daarbij is het een extreem veilig en een veelgebruikt land om alleen te reizen. De beloningen zijn het absoluut waard! Met boordevol geschiedenis, prachtige landschappen, culturele hoogtepunten en geweldig eten, is Vietnam een van de meest opwindende bestemmingen in Azië en zou bovenaan je bucketlist moeten staan.

Dus of je nu de chaotische hoofdstad Hanoi wilt verkennen, het lokale dorpsleven in de Mekong wilt ontdekken of wilt feesten in Hoi An. Je zult niet teleurgesteld zijn met het gevarieerde aanbod tijdens de groepsreizen.

Lees verder en ontdek waarom jij als solo reiziger je zou moeten aansluiten bij een groepsreis door Vietnam!

Solo reizen, maar niet alleen

Alleen reizen is een van de beste manieren om een ​​nieuw land te verkennen. En het biedt vrijheid en kansen om levenslange vriendschappen te sluiten. Deze vriendschappen sluit je tijdens een jongerenreis, waarmee je van noord naar zuid langs de belangrijkste hoogtepunten van Vietnam reist. Deze route brengt je naar Hanoi in het noorden en voert langs het natuurlijke wereldwonder Ha Long Bay, Da Nang en Hoi An, de stad van de lantaarns en vervolgens naar Ho Chi Minh in het zuiden.

Door je aan te sluiten bij een groepsreis, hoef je jouw reis niet van te voren te plannen en leg je gemakkelijk contact met reizigers en locals. Want veel solo-reizigers sluiten zich aan bij een jongerenreis, wat betekent dat je zeker nieuwe reismaatjes zult ontmoeten.

Oosters met een westers tintje

Zoals gezegd, is het veilig om door Vietnam te reizen. Dit geldt ook voor de rest van Zuidoost-Azië. De lokale bevolking is hartelijk en gastvrij, en ondanks een turbulente geschiedenis hebben de Vietnamezen een aanstekelijke liefde voor hun land die ze reizigers graag willen laten zien. Er zijn genoeg mensen in Vietnam die Engels spreken, vooral in de steden.

Restaurants in grote steden bieden meestal ook Engelse vertalingen van hun menu’s aan, en gratis wifi is niet moeilijk te vinden. Als het op accommodatie aankomt, vind je tal van hostels waar je medereizigers kunt ontmoeten, evenals pensions en homestays waar je een meer lokale manier van leven kunt ervaren. Tijdens de groepsreizen in Vietnam is alle accommodatie voor je geregeld, dan hoef je alleen maar te komen opdagen en mee te doen!

Proef de cultuur in het kleurrijk eten

Als je alleen of in een groep door Vietnam reist, probeer dan zeker de verse en pittige smaken van de lokale keuken. Geloof ons, authentiek Vietnamees eten is misschien wel het beste eten dat je ooit zult proberen. Straatvoedsel vormt de kern van de Vietnamese cultuur en wordt overal super goedkoop geserveerd. Verkopers verkopen delicatessen zoals pho, banh mi en verse loempia’s op bijna elke hoek, super lekker! Ook staat dit land bekend om zijn koffiecultuur. En met trendy coffeeshops op iedere hoek van de straat is het proberen van sterke Vietnamese koffie een must.

Of je nu besluit om alleen te backpacken of met vrienden te reizen. Onze kleine groepsreizen zijn geweldige manieren om alleen te reizen (maar niet alleen), en laten je het beste van Vietnam zien met een onmiddellijke groep van nieuwe vrienden en supportnetwerk. Het enige wat je hoeft te doen is opdagen met een glimlach en de rest – van accommodatie tot activiteiten tot 24/7 ondersteuning – is allemaal geregeld! Als je overweegt om in Vietnam te reizen, bekijk dan hier onze epische reisroutes.