Skip to main content

Ecuador Surf & Spaans

vanaf 575,-
Montanita
8 of 15 dagen

Surfen en Spaans
leren in Ecuador

Dit Ecuador Surf & Spaans programma is de perfecte start voor jouw tussenjaar! Je krijgt in Montañita 5 dagen per week in groepsverband Spaanse les. Tussen deze lessen door is er iedere dag 1,5 uur surfles ingepland. Op deze manier ontmoet je leuke mensen, die allemaal met hetzelfde doel naar Ecuador zijn gekomen. Misschien reis je na dit programma wel samen verder door Latijns-Amerika! Montañita is een geweldig begin van een reis door Latijns-Amerika.

De Spaanse taalschool waar je les krijgt heeft meerdere prestigieuze prijzen gewonnen, dus aan het eind van deze intensieve cursus spreek jij een goed woordje Spaans. Veel locals spreken geen Engels, dus je zult ook direct de Spaanse taal in praktijk brengen. Maar eerst ga je natuurlijk het surfen leren van professionele lokale surf instructeurs.

5 dagen per week leer je surfen op de beste golven van Montañita. Dit is de populairste surfspot in Ecuador. Het kilometers lange strand biedt genoeg plek om lekker te surfen, maar het is er ook heerlijk om een strandwandeling te maken. Of stap gewoon met je surfboard op de lokale bus, om een verlaten strand op te zoeken om te surfen. Naast dat je in Montañita goed kunt surfen, is ook het stadje ontzettend gezellig. Er hangt hier een relaxte sfeer en na het surfen kun je terecht voor een drankje bij de verschillende sfeervolle cafés.

Wil je liever Spaans leren en surfen in Costa Rica? Bekijk dan het pakket Costa Rica Surf & Spaans in het hippe plaatsje Santa Teresa.

Inclusief

 • 7 tot 14 overnachtingen op het resort
 • Begeleiding
 • Alle surfbenodigdheden
 • Professionele surf instructeurs
 • 5x per week 1,5 uur per dag surfles
 • Spaanse les cursusmateriaal
 • 5x per week 4 uur per dag intensieve Spaanse les

Exclusief

 • Vliegticket
 • Reisverzekering
 • Vliegveld ophaalservice
 • Visum (indien nodig)
 • Maaltijden
 • Vaccinaties
 • Persoonlijke uitgaven

Surf & Taalles

Spaanse Lessen

De Spaanse taalcursus wordt gegeven conform het Europese onderwijssysteem. Je begint de dag met 2 uur grammatica en sluit af met 2 uur praktijkles. Tijdens de praktijkles zal je veel met de groep het Spaans oefenen. Er wordt dus op een zeer effectieve manier lesgegeven en het is ook nog eens ontzettend leuk en gezellig.

Met groepjes van maximaal 6 leerlingen, kan de leraar zijn of haar individuele aandacht goed verdelen. De klasjes worden ingedeeld op niveau, zodat je altijd met de andere mede-leerlingen op 1 lijn zit. Je kunt elkaar dus goed helpen en je haalt hier veel motivatie uit.

Surflessen

Montañita in Ecuador is de perfecte plek voor surfers. Of je nu een beginnende of gevorderde surfer bent, in Montañita is het surfen voor iedereen leuk! De beginners kunnen bij laag water op de kleinere golven goed oefenen. Op deze manier krijg je vertrouwen in je surfboard en kost het je niet te veel kracht. De surflessen die worden gegeven, staan op de planning tussen de Spaanse lessen door. Dus na de Spaanse theorieles in de ochtend, kun je lekker even je hoofd leegmaken tijdens het surfen.

Je krijgt les van een professionele lokale surfleraar. Hij zorgt ervoor dat je het surfen snel onder de knie krijgt en dat je vertrouwen hebt in je surfboard en de golven. Heerlijk toch als je lekker een golfje kunt pakken en daarnaast een aardig woordje Spaans spreekt.

Extra informatie

prijzen

– 8 dagen €595,-
– 15 dagen €995,-

ophaalservice

Er is geen vliegveld ophaalservice inbegrepen, maar dit kunnen wij natuurlijk wel voor je regelen. Een privé transfer van Guayaquil Airport naar Montañita kost omgerekend €85,-.

Het is ook mogelijk om met de lokale bus te gaan, want een buskaartje kost maar €6,-. De busreis duurt ongeveer 3 uur, dus sit-back and relax.

maaltijden

De maaltijden tijdens het Surf & Spaans programma in Montañita Ecuador zijn niet inbegrepen. Op loopafstand zijn er genoeg leuke cafés en restaurants te vinden. Ook kun je natuurlijk je eigen maaltijden maken door in de supermarkt je boodschappen te kopen.

Reisverzekering & Visum

Voordat de reis begint, is het belangrijk dat je beschikt over een goede reisverzekering en dat je een eventuele visum hebt aangevraagd. Je vindt de extra informatie op onze pagina Reisvoorbereiding Latijns-Amerika, waar je ook direct een premie kunt berekenen voor een lang-op-reis verzekering van FBTO.

startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van het Surf & Spaans programma in Ecuador.

accommodatie

Je deelt een kamer met 3 andere mede-reisgenoten. Het is ook mogelijk je verblijf op dit eco-resort te upgraden naar een Cabana (privé kamer). Het kraanwater wordt hier trouwens gerecycled, wat weer gebruikt wordt voor het sproeien van de tuin. Voor de verlichting maken ze gebruik van zonne-energie en het zwembad wordt gevuld met regenwater.

mede-reisgenoten

Tijdens het Ecuador Surf & Spaans programma zijn er verschillende nationaliteiten aanwezig. Daarnaast is er ook een Nederlander werkzaam, dus voor vragen kun je ook bij hem terecht. Je maakt snel nieuwe vrienden, dus wie weet kun je na dit surfkamp met een nieuw reisgenootje eventueel verder door Latijns-Amerika reizen.

toelatingseisen

Je kunt aan dit programma in Montañita deelnemen als je 18 jaar of ouder bent. En natuurlijk is een portie avontuur en gezelligheid ook heel belangrijk! Het is eventueel ook mogelijk om als 17-jarige deel te nemen, maar neem dan eerst contact met ons op.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Stel je vraag aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.