Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een geweldig land om te ontdekken. Reis van het vulkanische Noordereiland naar het ruige Zuidereiland. En wij helpen je graag jouw ultieme reis te organiseren! Maak je keuze uit: jongerenreizen, backpacken, werkvakanties en camperhuur. Bekijk hieronder het volledige aanbod...

In vrijheid reizen

door bijzonder Nieuw-Zeeland

Heb jij besloten om door Nieuw-Zeeland te trekken en vind je het prettig als je vervoer, de overnachtingen en de leukste activiteiten voor jou geregeld zijn? Dan moet je echt onze jongerenreizen in Nieuw-Zeeland bekijken. Je ontmoet mensen die net als jij het reizen door Nieuw-Zeeland te gek vinden. Maar als je het moeilijk vindt om je keuze te maken uit de jongerenreizen, dan is het ook mogelijk de reizen te combineren. Op deze manier haal je alles uit je reis door Nieuw-Zeeland. 

Wil je graag op eigen houtje door Nieuw-Zeeland reizen? Dan is niet alleen een camper huren een optie, maar je kunt ook kiezen voor de Stray Travel of Kiwi Experience bus. Je kunt namelijk met deze buspassen flexibel reizen. Dit houdt in dat je tot wel 12 maanden over de route van de gekozen buspas mag doen. Als je het bijvoorbeeld naar je zin hebt in Queenstown, dan kun je hier ook gewoon langer blijven. Super handig en flexibel dus! Dit geeft je echt het ultieme gevoel van backpacken in vrijheid. De buspassen waar je uit kunt kiezen hebben allemaal hun eigen route op het Noorder- en het Zuidereiland. Natuurlijk is het ook mogelijk om buspassen te combineren. Twijfel je? Neem dan contact met ons op!

Reis mee met een jongerenreis

Maak hier je keuze uit een van de jongeren groepsreizen in Nieuw-Zeeland..
Werken & reizen

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is een unieke en leerzame ervaring. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je graag tijdens je reis door Nieuw-Zeeland werken? Dan zijn onze startpakketten om te werken en reizen ideaal. Samen met een groep andere reizigers krijg je een introductie in het dagelijks leven in Nieuw-Zeeland en leer je alles over werk zoeken. Daarnaast regelen we tijdens jouw verblijf alles wat je nodig hebt: zoals een SIM kaart, bankrekening openen, Tax File Number aanvragen en nog veel meer. Ook na het startpakket heb je een heel jaar recht op ondersteuning en kun je in noodgevallen bij het kantoor in Auckland terecht. Bekijk onze leuke startpakketten in Auckland en kies wat bij jou past. Natuurlijk ga je met de andere reizigers ook de stad ontdekken en onderneem je met elkaar leuke activiteiten, zodat jij je straks helemaal op je gemak voelt in Nieuw-Zeeland!

Ook niet onbelangrijk, is het aanvragen van een visum. Om te mogen en kunnen werken in Nieuw-Zeeland, heb je namelijk een Working Holiday visum nodig. Deze kun je via e-visums.nl gemakkelijk en snel aanvragen.

Start hier met backpacken

Reis op eigen tempo door Nieuw-Zeeland met onze samengestelde pakketten..

Werken & reizen Pakketten

Start hier met jouw Working Holiday avontuur in Nieuw-Zeeland..

Reizen In Australie?

Bekijk hier alle Oak Travel reizen in Australië..
Camper Huren

Campers zijn een perfect vervoersmiddel om Nieuw-Zeeland mee te verkennen. Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noorder- en Zuidereiland. De afstanden zijn erg groot en dan is reizen met een camper ideaal.

Een camper huren is ook fijn omdat je daarmee op de mooiste plekken kunt kamperen, en op plaatsen komt waar niet veel toeristen zijn. Daardoor beleef je echt meer dan een gewone toerist! Wil je graag een camper huren in Nieuw-Zeeland? Dan kun je kiezen uit verschillende modellen, met ieder zijn eigen indeling en aantal slaapplaatsen. Van budget camper tot een luxe motorhome met douche en toilet, voor iedereen is er een camper beschikbaar.

Huur hier je camper in Nieuw-Zeeland

Vraag hier een voordelige offerte aan voor het huren van een camper in Nieuw-Zeeland..