Skip to main content

The Great Grampians Groepsreis

375,-
Melbourne
Adelaide
4 dagen

Met een jongerenreis van
Melbourne naar Adelaide

Laat je wilde kant zien tijdens de 4-daagse Great Grampians jongerenreis van Melbourne naar Adelaide of andersom! De komende 4 dagen ga je met een klein groepje jongeren het allerbeste van Zuid-Australië ontdekken. Te beginnen met de kronkelende wegen van Great Ocean Road. Tijdens de Great Ocean Road brengen we o.a. een bezoek aan Cape Otway en de wereldberoemde Twelve Apostles voor een zonsondergang.

Op dag 2 en 3 is het tijd voor Grampians National Park, waar we met de groep het Brambuk Cultureel Centrum bezoeken om meer te weten te komen over de lokale Aboriginal geschiedenis. Daarna is het tijd voor een wandeling (40 minuten) naar MacKenzie Falls, hopelijk kun je onderweg nog wilde dieren spotten. Alles wordt geregeld tijdens deze Great Grampians jongerenreis, dus sit-back and relax!

Combineer deze reis met een andere groepsreis en je ontvangt een leuke korting! Start bijvoorbeeld je reis in Sydney met de Oostkust Experience Groepsreis die eindigt in Cairns, en ga daarna mee met The Great Grampians jongerenreis.

Inclusief

 • 3 overnachtingen
 • 2x ontbijt
 • 3x lunch
 • 2x diner
 • Transport
 • Professionele stafleden
 • Entree voor alle nationale parken
 • Kleine internationale groep
 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Exclusief

 • Vliegticket
 • Visum
 • Reisverzekering
 • Optionele activiteiten

Hoogtepunten

 • Gave surf dorpen en kustplaatsen
 • Great Otway Rainforest Park
 • Zonsondergang Twelve Apostles
 • The Great Ocean Road
 • Shipwreck kustlijn
 • Grampians National Park
 • Mackenzie Falls
 • Gourmet Pizza Lunch
 • Wilde dieren spotten

Reisschema

Dag 1 - Great ocean road

We beginnen The Great Grampians jongerenreis met de Great Ocean Road, en stoppen om surfers in actie te zien op de beroemde stranden van Bells Beach en Torquay (thuisbasis van de surf merken Rip Curl en Quicksilver). Ook bezoeken we de artistieke dorpjes aan het strand, zoals Apollo Bay en Lorne.

Daarna is het tijd voor een wandeling door het Great Otway National Park, de thuisbasis van een prachtig en historisch regenwoud. Er is geen betere plek om de dag af te sluiten bij de beroemde Twelve Apostles. Deze spectaculaire verzameling van kalksteen is pas echt adembenemend tijdens een zonsondergang. Vanavond slapen we met de groep in een leuke jongeren hostel langs de Great Ocean Road.

Dag 2 - Grampians National Park

We gaan verder langs de Great Ocean Road en stoppen bij verschillende buitengewone rotsformaties langs de Shipwreck kustlijn, zoals Bay of Martyrs, London Bridge en Loch Ard Gorge. We genieten vane een lunch in Tower Hill Reserve, de locatie van een slapende vulkaan. Ook vindt je hier emoes, koala’s, kangoeroes, buidelratten en vele soorten vogels.

’s Middags komen we aan bij Grampians National Park, waar we het Brambuk Cultural Center bezoeken om meer te weten te komen over de lokale Aboriginal geschiedenis. Daarna is het tijd voor een wandeling (40 minuten) naar MacKenzie Falls. Voordat de zon onder gaat gaan we nog lokale dieren in het wild spotten, en een wandeling maken naar de The Balconies. Hier heb je een prachtig uitzicht (en fotomoment) over de omliggende bergen en valleien. Vanavond slapen we in een houten hut omringd door bergen.

Dag 3 - Hiken bij Grampians National Park

We staan vroeg op voor een uitdagende 2 uur durende wandeling naar The Pinnacle in Grampians National Park. De natuur is onderweg waanzinnig, je kan wilde dieren spotten en het uitzicht op Halls Gap en de Grampians is adembenemend. Na de trektocht lunchen we in Grampians National Park, voordat we de snelweg op rijden richting Adelaide.

Dag 4 - Uitchecken

Helaas is vandaag de groepsreis afgelopen. Slaap lekker uit, want je hoeft pas om 11.00 uur uit te checken.

Extra informatie

ontmoetingsplaats

Je ontmoet de groep jongeren en stafleden in Melbourne of Adelaide rond 07.00 uur. Ze halen je bij het hostel op, dus geef op tijd door waar je verblijft.

Accommodatie

Tijdens The Great Grampians jongerenreis wordt er gebruik gemaakt van verschillende accommodaties. Het aantal personen in een kamer is afhankelijk van het type accommodatie. Voornamelijk verblijf je in een 4-persoonskamer met hetzelfde geslacht.

Lokale gids

De gidsen bieden je een waardevol inzicht in de lokale cultuur en geschiedenis. Ook praktische dingen kunnen ze regelen, zoals het boeken van optionele activiteiten en extra overnachtingen.

Startdatums

Klik op deze link voor meer informatie over de startdatums van The Great Grampians jongeren groepsreis in Australië.

Maaltijden

Tijdens The Great Grampians jongerenreis zijn alle maaltijden inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen, laat het ons dan na de boeking direct weten.

Combineren

Het is zeker mogelijk om de jongeren groepsreizen te combineren. Stuur een e-mail naar info@oaktravel.nl met je wensen, en wij zorgen voor een passende reis.

Visum & reisverzekering

Wil je een premie berekenen voor een reisverzekering van Allianz? En eventueel een visum aanvragen via e-visums.nl? Bekijk dan voor meer informatie onze pagina Reisvoorbereiding Australië.

Toelatingseisen

Je kunt deelnemen aan The Great Grampians jongerenreis als je 18 jaar of ouder bent. Natuurlijk is een portie avontuur en gezelligheid ook heel belangrijk!

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Stel je vraag aan ons!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Heb je een vraag? WhatsApp dan met ons via +31(0)6 4300 7911

Plan een belafspraak in met onze professionele reisexpert Joey

Stuur je vraag over deze reis naar info@oaktravel.nl