Werken & Reizen

Hier begint jouw Working Holiday avontuur in Australië

Werken in de horeca, retail of met paarden,
alles is in Australië mogelijk

Altijd al willen werken en reizen in Australië? Dan zit je bij Oak Travel goed! Boek hieronder een startpakket voor Sydney of Melbourne, zo zorg je dat jouw Working Holiday avontuur goed van start gaat. En voor een gegarandeerde baan in Australië, kies je voor het startpakket werken met paarden of boerderijwerk. Naast werken wil je natuurlijk ook nog reizen, dus check nu onze pagina backpacken voor de verschillende mogelijkheden.

Werken en Reizen
in Australië

Onze startpakketten beginnen in Sydney of Melbourne, en bestaan onder andere uit accommodatie, een SIM kaart, bankrekening openen, tax file number aanvragen en verschillende activiteiten ondernemen. Het saaie papierwerk wordt op deze manier voor jou uit handen genomen, zodat jij kan genieten van een nieuwe omgeving en het vinden van een baan.

Tijdens het boerderijwerk programma aan de oostkust van Australië, wordt je opgeleid tot een volwaardige boerderijkracht. Daarna kun je samen met onze partner ter plaatse gaan zoeken naar een geschikte baan in Australië. Dit is een garandeerde baan voor maximaal 12 maanden bij verschillende werkgevers. Heb je een passie voor zeilen, neem dan deel aan de 23-daagse zeiltraining in Airlie Beach. Na een succesvolle training kun je gaan solliciteren bij verschillende bedrijven in de omgeving van de Great Barrier Reef.

Aanvragen van een
Working Holiday visum

Als je wilt werken in Australië, ben je verplicht een werkvisum aan te vragen, het zogenoemde Working Holiday Visum. Hiermee mag je 12 maanden werken en reizen in Australië, waarvan maximaal 6 maanden werken voor dezelfde werkgever. Om in aanmerking te komen voor een Working Holiday visum moet je voldoen aan verschillende eisen, zoals bijvoorbeeld tussen de 18 en de 30 jaar oud zijn en aan kunnen tonen dat je over minimaal $5000,- AUD beschikt.

Vindt je het lastig om zelf de aanvraag van je Working Holiday Visum te regelen, neem dan contact op met E-visums.nl. Ook voor een Australische toeristenvisum van 30 dagen kun je bij E-visums.nl terecht. Zij zorgen voor een professionele service, zodat jij je rustig kunt richten op een goede reisvoorbereiding.