Werken & Reizen

Hier begint jouw Working Holiday avontuur in Australië...

Werken en reizen in Australië:
aan de slag in horeca, retail of met paarden

Wil je graag werken en reizen in Australië? Met een startpakket van Oak Travel hoef jij je nergens zorgen om te maken en weet je zeker dat je Working Holiday goed van start gaat. Via onze startpakketten regel je accommodatie, een SIM-kaart, open je een bankrekening, vraag je je tax file nummer aan en nog veel meer. Wil je nog meer zekerheid en zoek je een vaste baan in Australië? Dan bieden wij je een gegarandeerde job in boerderijwerk of kun je gegarandeerd werken met paarden. Als je werk zoekt in Australië kun je ook een zeiltraining volgen, waarna je bij personeelszaken van reisorganisaties in de omgeving van de Great Barrier Reef wordt uitgenodigd om te solliciteren.

Werken en reizen in Australië is geweldig. Als je daar wat hulp bij kunt gebruiken regelen wij dat graag!

SYDNEY
BASIS

Individueel
4 dagen | €265,-

SYDNEY
PLUS

Groep
8 dagen | €595,-

MELBOURNE
BASIS

Individueel
4 dagen | €265,-

MELBOURNE
PLUS

Groep
8 dagen | €595,-

BOERDERIJWERK

3 tot 12 maanden
Vanaf €1495,-

WERKEN MET PAARDEN

3 tot 12 maanden
Vanaf €1495,-

WERKEN ALS SURFLERAAR?

Bekijk dan onze Level 1 Surfinstructeur cursussen en ga aan de slag als surfleraar..

Werken en reizen in Australië

met de hulp van Oak Travel

Als je wilt werken en reizen in Australië is een opstapje naar een baan heel handig. Met een startpakket in Sydney of Melbourne helpen wij je alles in orde te maken voor jouw nieuwste job. We halen je op van de luchthaven, zorgen voor overnachtingen, je ontvangt een infosessie over werken en reizen in Australië en je krijgt een jaar lang lidmaatschap van een vacature database. Natuurlijk gaan we tijdens jouw verblijf ook leuke activiteiten ondernemen met de andere jongeren uit jouw groep. Afhankelijk van je budget kun je er voor kiezen om veel of wat minder hoogtepunten te bezoeken.

Kies jij graag voor een gegarandeerde baan in Australië? Dan kunnen wij zorgen voor een goede training op een boerderij of paardenranch. Daar leer je in een aantal dagen de kneepjes van het vak, waarna je zo snel mogelijk aan de slag gaat op een Australische boerderij of ranch. Tijdens je training leer je diverse zaken zoals dieren verzorgen, schapen scheren, vee inenten, assisteren bij onderhoud, omheiningen onderhouden en met een kettingzaag werken. Ook leer je paardrijden en een kudde bij elkaar houden op een paard of motor. Werken op een boerderij of ranch kan van drie tot twaalf maanden. Het is hard werken, maar je verdient er goed.

Aanvragen van een

Working Holiday visum

Als je wilt werken in Australië ben je verplicht te beschikken over een werkvisum van de Australische immigratiedienst. Dit visum kun je alleen buiten Australië aanvragen en daarom is het verstandig dat voor je vertrek te regelen. Met dit Working Holiday Visum mag je twaalf maanden werken en reizen in Australië en maximaal zes maanden werken voor één werkgever. Om te beschikken over een Working Holiday Visum moet je aan diverse eisen voldoen. Zo moet je tussen de 18 en 30 jaar oud zijn en moet je kunnen aantonen dat je over minimaal 5000 AUD beschikt als je aankomt in Australië.

Ook als je via onze startpakketten wilt werken in Australië dien je te beschikken over een Working Holiday Visum. Vind je het lastig of te ingewikkeld om dat visum zelf te regelen, dan kun je het ook aanvragen via e-visums.nl. Hier kun je ook terecht voor toeristenvisums van dertig dagen. Wil je een tweede Working Holiday Visum aanvragen omdat je eerste jaar voorbij is? Dan kun je de aanvraag wél regelen in Australie. Daarvoor bestaan wel regels, die je kunt nalezen bij E-visums.

Wil jij naast het werken en reizen ook nog andere avonturen beleven in Australië? Bekijk dan snel onze mogelijkheden voor backpacken, een camper huren, jongerenreizen, surfen of vrijwilligerswerk. Heb je hele specifieke wensen en zoek je een reis die daar volledig op aansluit? Dan verzorgen wij graag een Reis op Maat.