Skip to main content

Reisverzekering

De SafetyWing zorg- en reisverzekering is inclusief dekking bij behandeling tegen het Covid-19 virus. Voor maar $40,- USD per 4 weken zorgt SafetyWing voor een vangnet speciaal voor wereldreizigers en digital nomads..

Reisverzekering

inclusief corona dekking

De SafetyWing reisverzekering inclusief corona dekking, is een uitstekende optie voor wereldreizigers die graag goed verzekerd met een corona dekking op reis gaan. Ook is dit de uitgelezen reisverzekering voor digital nomads. Dus voor mensen die locatie onafhankelijk zijn en vaak geen goede toegang tot verzekeringen of nationale vangnetten hebben. We weten dit omdat we zelf nomaden zijn.

Om dit op te lossen, bouwt SafetyWing een wereldwijd sociaal vangnet op dat is afgestemd op de behoeften van levenslustige reizigers, online freelancers, ondernemers en externe bedrijven. SafetyWing biedt een reis- en zorgverzekeringen daarnaast ook een uitgebreide ziektekostenverzekering, arbeidsongeschiktheid en pensioen.

reisverzekering direct aanvragen voor $40,- per 4 weken

Vraag de SafetyWing zorg- en reisverzekering direct aan! Gemakkelijk en snel via deze link, zowel voor als tijdens je reis..

Buy Abroad, Stay Abroad

Gemakkelijk de SafetyWing Nomad Insurance reisverzekering afsluiten, zelfs als je reis al is begonnen. Inclusief corona dekking! De dekking voor Covid-19 werkt hetzelfde als elke andere ziekte.

Maandelijkse betalingen

Vanaf de door jouw gekozen startdatum wordt de reisverzekering automatisch elke 28 dagen verlengd, totdat je een einddatum kiest. Net als een abonnement.

Bezoek aan Nederland gedekt

Elke 90 dagen kun je de medische reisverzekering gedurende 30 dagen in Nederland gebruiken, als er daar iets gebeurt. Je kunt je reis niet starten met 30 dagen in Nederland.

$40,- USD per 4 weken

Prijs per 4 weken voor reizigers tussen de 10 en 39 jaar oud. Kinderen worden gratis meeverzekerd. Ben je ouder dan 39? Bekijk dan hier de aangepaste prijzen.

Wordt ambassadeur van SafetyWing

Als SafetyWing Ambassadeur kun je andere reizigers goed verzekerd op reis laten gaan en daardoor verdien jij wat extra centen!

Doorloop de volgende stappen via SafetyWing:
— Ga in de navigatie naar Partners
— Open het tabblad ‘How to join our Ambassador Program?’
— Klik op ‘Apply here’ om het ambassadeur proces te starten

Vraag de wereldwijde en meest uitgebreide zorgverzekering aan

Als digital nomad of wereldreiziger wil je kunnen vertrouwen op een zorgverzekering waarmee je overal terecht kunt..