Skip to main content

Jaaaaa, je diploma ‘in the pocket’! Maar wat nu?!

Ga je een volgende studie volgen of misschien een jaartje werken? Beter nog, vertrek tijdens je tussenjaar naar het buitenland. Ontdek de wereld die aan je voeten ligt. Ontmoet nieuwe vrienden voor het leven, verbeter je talenkennis en leer wat van een andere cultuur.

Met een Working Holiday visum voor Australië en Nieuw-Zeeland kun je tussen het reizen door, wat geld bijverdienen. Zo kun je toch die surfcursus volgen bij die ene surfhunk of een gaaf uitstapje maken naar het fantastische Bali. Misschien wil je tijdens je tussenjaar helemaal niet denken aan werk, maar gewoon een prachtige reis maken. Of ga aan het werk als vrijwilliger in een opvangcentrum voor wilde dieren of leer kansarme kinderen de Engelse taal!

Anyhow, nog heel wat om over na te denken en te plannen voor jou tussenjaar. Hieronder wat handige tips…

Werken en reizen in het buitenland

Met een Working Holiday visum heb je de mogelijkheid om te werken in Australië of Nieuw-Zeeland. Dit speciale visum kun je aanvragen als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent en is geldig voor 12 maanden. Het voordeel is dat je wat langer op één plek kunt verblijven en je het echte leven van de locals kunt ervaren. Daarnaast staat het ook goed op je CV, als je in het buitenland hebt gewerkt. No worries, zo omvat je in 2 woorden de levensstijl van de Aussies en de Kiwi’s. En wat is nou fijner dan meteen deze manier van leven te ervaren. Met een werken en reizen startpakket in Sydney, Melbourne en Perth wordt alles voor je geregeld.

  • Transport van vliegveld naar hostel
  • 3 tot 7 overnachtingen
  • Bankrekening
  • Tax file number
  • SIM kaart
  • Werk en CV ondersteuning
  • Postadres
  • Cursussen
  • Tours
  • Vrienden voor het leven!
Reizen in het buitenland

Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland zijn DE plekken waar je fantastisch kunt reizen. Met een backpack op je rug de mooiste plekken van de wereld ontdekken, verandert je echt als mens. Wordt zelfstandig, ontdek ‘the meaning of life’ van andere culturen en verbeter je Engelse taalvaardigheid.

De meest populaire bestemmingen onder de backpackers zijn Bali, Thailand, Vietnam, Australië en Nieuw-Zeeland. Waar je ook naartoe gaat, misschien voor een aantal weken of zelfs maanden, zeker weten dat jij erachter komt wat je na je tussenjaar wilt doen.

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Als vrijwilliger krijg je een geweldige kans om in het buitenland te reizen, deel te nemen aan een fantastisch interessant vrijwilligersproject en maak kennis met de cultuur en omgeving. Je kunt bijvoorbeeld in Thailand werken bij een olifantenopvang, help de community in Zuid-Amerika of neem bijvoorbeeld in Australië deel aan het schildpaddenproject op Fitzroy Island.

Cursussen in het buitenland

Surfinstructeur cursus
De surfinstructeur level 1 cursus van 3 maanden is de beste in Australië. Ervaar het leven van een echte surfer en bereidt je voor op het level 1 instructeur examen. De komende 90 dagen krijg je theorie en praktijk les, maar ook gevorderd reanimatie, redding in open water en gevorderd eerste hulp.

Tijdens je verblijf in het surfkamp ga je je volledig richten op het verbeteren van je technische vaardigheden, ga je de oceaan ervaren als een echte surfer, krijg je specifieke fitness training en ontmoet je nieuwe vrienden!

Spaanse taalcursus
De Spaanse taal leren staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar wat zo’n taalcursus helemaal geweldig maakt is de omgeving waar je studeert. Je kunt namelijk in Costa Rica, Mexico, Ecuador en Peru Spaanse taallessen volgen in de meest relaxte vibe die je kunt bedenken.

Check onze pakketten in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië, want er zijn genoeg mogelijkheden voor jou om te ondernemen tijdens je tussenjaar. Het zal een fantastische ervaring worden!

Leave a Reply