Skip to main content

Jaaaaa, je diploma ‘in the pocket’! Maar wat nu?!

Sta je op een kruispunt en twijfel je tussen een vervolgstudie of een jaartje werken? Waarom overweeg je niet om je horizon te verbreden met een tussenjaar in het buitenland? Verken de wereld die aan je voeten ligt, maak vrienden voor het leven, verbeter je talenkennis, en beleef de rijke smaak van nieuwe culturen.

Denk aan een Working Holiday visum voor Australië of Nieuw-Zeeland, waar je tijdens het reizen wat geld kunt bijverdienen. Zo kun je die langverwachte surfcursus volgen of een avontuurlijke trip naar Bali plannen. Liever een jaar zonder werk? Geen probleem! Reis de wereld over, doe vrijwilligerswerk in een opvangcentrum voor wilde dieren, of help kansarme kinderen met het leren van de Engelse taal.

Met een tussenjaar heb je de vrijheid om je eigen pad te kiezen. Begin met plannen en maak van je tussenjaar een onvergetelijke ervaring! Hieronder vind je enkele tips om je op weg te helpen…

Ontdek de Wereld met een Working Holiday Visum

Ervaar het Buitenlandse Avontuur in Australië en Nieuw-Zeeland
Met een Working Holiday visum open je deuren naar onvergetelijke werkervaringen in Australië of Nieuw-Zeeland. Geschikt voor avonturiers tussen 18 en 30 jaar, dit visum biedt je de kans om 12 maanden lang te werken en te leven als een local. Het is niet alleen een boost voor je CV, maar dompelt je onder in de laid-back cultuur van de Aussies en Kiwi’s. Start je avontuur zorgeloos met onze werken-en-reizen pakketten in steden als Sydney en Melbourne.

  • Vervoer van vliegveld naar hostel
  • 3 tot 7 overnachtingen
  • Bankrekening en Tax file number
  • SIM-kaart, werkondersteuning en CV tips
  • Postadres, cursussen, en tours
  • Onvergetelijke vriendschappen!
Backpacken door Zuidoost-Azie, Australie en Nieuw-Zeeland: Ontdek het Avontuur

Trek je backpack aan en ontdek zelf waarom Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland de topkeuzes zijn voor avontuurlijke jongvolwassenen. Deze regio’s bieden een unieke combinatie van adembenemende natuur, levendige steden en rijke culturen die je zeker zullen betoveren. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, het verkrijgen van diepgaande culturele inzichten, of het verbeteren van je taalvaardigheden, de avonturen die je hier beleeft, zullen je blik op de wereld veranderen. Verken de tropische stranden van Bali, duik in de rijke geschiedenis van Thailand, ontdek de ongerepte natuur van Vietnam, en ervaar de uitgestrekte wildernis van Australië en Nieuw-Zeeland. Elk van deze bestemmingen biedt onvergetelijke ervaringen die je zelfstandigheid en wereldbeeld vergroten.

Vrijwilligerswerk: Maak een Echte Impact

Door als vrijwilliger te werken in het buitenland, kun je een diepgaande impact maken op lokale gemeenschappen terwijl je onvergelijkbare levenservaringen opdoet. Of je nu kiest om bij te dragen aan de bescherming van bedreigde diersoorten of de lokale gemeenschap te ondersteunen, elke handeling telt. Werk bij een olifantenopvang in Thailand en draag bij aan de bescherming van deze majestueuze dieren, help gemeenschappen in Zuid-Amerika door educatieve projecten of gezondheidsinitiatieven, of zet je in voor de bescherming van de lokale dieren bij Wildlife Habitat in Australië. Naast het bieden van hulp, biedt vrijwilligerswerk je ook een kans om te leren over lokale culturen, je vaardigheden te ontwikkelen en betekenisvolle relaties te smeden met mensen van over de hele wereld.

Professionele Cursussen in het Buitenland:
  • Surfinstructeur Cursus: Word een gecertificeerde surfinstructeur in Australië en geniet van een leven op de golven met 3 maanden van intensieve training, inclusief reddingsoperaties en EHBO.
  • Spaanse Taalcursus: Leer Spaans in de idyllische omgevingen van Costa Rica, Mexico, of Ecuador, en dompel je onder in de lokale cultuur.

Ontdek onze pakketten in onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika en maak van je tussenjaar een onvergetelijke ervaring. Jouw avontuur wacht op je!

Leave a Reply