Skip to main content

Laat je wel altijd goed informeren, houd alles scherp in de gaten en luister naar je gevoel. Het land is groot genoeg, je kunt er nog eindeloos reizen.”

Joey Spraakman

Het is verschrikkelijk wat er op dit moment gebeurd in Australië. Maar gelukkig laten niet veel mensen zich afschrikken en laten hun reis gewoon doorgaan. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ze een alternatieve route kunnen nemen als dit nodig is. Australië is een ontzettend groot land en daarom kunnen de reizigers uitwijken naar andere mooie plekken van het land Down Under.

Hoe wij met deze situatie omgaan en wat voor advies geven wij de reizigers? Dat vroeg een journalist van het Metro Nieuws zich ook af. Het interview kun je hier verder lezen…

Vrijwilligerswerk en donaties

Het is fantastisch om te zien dat veel mensen iets willen betekenen voor Australië. Sommige willen dit doen doormiddel van een donatie, maar anderen willen daadwerkelijk afreizen naar Australië om daar hun steentje bij te dragen. We krijgen dan ook veel aanvragen voor het vrijwilligerswerk in Albury, waar de gewonde dieren worden opgevangen. Maar natuurlijk kan niet iedereen afreizen naar Australië om te helpen. Daarom zou het geweldig zijn als er geld wordt ingezameld voor de getroffen gebieden. Onder andere Eveline Dekkers is een inzamelingsactie gestart via doneeractie.nl genaamd Nederland helpt Australië. Hier kan iedereen die dat wilt een mooie donatie doen!

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Close Menu
Op reis tijdens coronaIk wil op reis! Maar wat is er mogelijk?

Op dit moment is het reizen naar een aantal landen mogelijk, natuurlijk wel met verschillende COVID maatregelen. Wij houden voor de landen waar Oak Travel reizen aanbiedt, de maatregelen en adviezen goed in de gaten. Laat reisexpert Joey je helpen bij het maken van de beste keuze. En hij zorgt ervoor dat jij op een verantwoorde manier een hele toffe reis kunt maken!

×